Ποιοι ειμαστε - Δ. Ευστρατίου Α.Ε.

dianomes

Η εταιρεία Δ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1983 ως προσωπική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πωλήσεων με έδρα την Καβάλα (Δαγκλή 6). Το 1985 μεταφέρθηκε στην οδό Φιλίππου 16 και μετατράπηκε σε Ε.Π.Ε. Εν συνεχεία, μετακόμισε στην παλιά εθνική οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης. Το 1991 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία και το 1997 μετακόμισε οριστικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 8ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Καβάλας- Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, σε ένα οικόπεδο 12,000 τετραγωνικών μέτρων στεγάζονται οι χώροι αποθήκευσης 1500τμ. Διαθέτει επίσης χώρους κατάψυξης 800 κυβικά μέτρα και συντήρησης 500 κυβικά μέτρα.
Για δεκαετίες, συστηματικά επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων τα οποία εμπορευόμαστε και αυξάνουμε τον αριθμό των πελατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, έχοντας διαρκώς τον ίδιο σεβασμό προς τους προμηθευτές μας όπως και στους καταναλωτές. Με προσαρμοστικότητα και ακρίβεια έχουμε καταφέρει να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας με επιτυχία. Η πιστοποίηση της εταιρίας με ISO 22000:2005 επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας είναι η διανομή των προϊόντων της στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα προϊόντα των προμηθευτών μας, όπως η ΕΛΓΕΚΑ, ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ο ΠΑΣΣΙΑΣ, η LAVAZZA, RECKIT BENCHISER, Johnson & Johnson, Glaxo Smith Cline μπορούν να εντοπιστούν σε αλυσίδες υπερκαταστημάτων καθώς και σε πολυάριθμα σημεία πώλησης.

Διαθέτει στόλο 10 φορτηγών μεταφοράς ξηρού φορτίου, ψυγείου και κατεψυγμένων προϊόντων. Περιοχές κάλυψης οι νομοί Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης Ροδόπης και Έβρου.

eXTReMe Tracker